Gyorsan. Egyszerűen. Egy helyen.
Kérem álló nézetben használja a webalkalmazást.
Használati útmutató
A gombra kattintva letöltheti a tájékoztató PDF fájlunkat.
Miért végezze a toborzását a "Mellow"-n?

Specifikus toborzás

Regisztrált felhasználóink kizárólag fiatal generációs munkakeresők; ezáltal álláshirdetéseivel célcsoport-specifikusan tudja végezni toborzását a rendszerünkben - diák-, gyakornoki és pályakezdő munkák tekintetében.

Kockázatmentes hirdetés

Kockázatmentes hirdetési modellünkkel biztosítjuk szolgáltatásunk díjmentes igénybevételét és kipróbálását. Prémium szolgáltatásaink esetében személyre szabott költség elszámolást alakítottunk ki vállalatok és iskolaszövetkezetek számára.

Automatizált folyamatok

Rendszerünket a modern toborzási igényeknek megfelelően alakítottuk ki, hogy Önnek a lehető legkevesebb ráfordítással sikerüljön megtalálni a releváns munkakeresőket. A Mellow segítségével minden jelentkező visszajelzést kap.

Relevancia-alapú jelentkező előszűrés

Pontozó algoritmusunk rangsorolja a beérkezett jelentkezéseket a hirdetés paramétereinek való megfelelésük alapján. Egy felületen belül hozzáférhet a jelentkezők szakmai önéletrajzához és felveheti a kapcsolatot a jövőbeli kollégáival!

Közvetlen, alkalmazáson belüli kapcsolatfelvétel

Vegye fel könnyedén a kapcsolatot a jövőbeli munkavállalóival a beépített chat felületen keresztül. A Mellow folyamatosan tájékoztatja a legújabb eseményekről, hogy mindig naprakész maradjon!

Értékelt munkavállalók és munkaadók

Rendszerünkben hirdetőinknek lehetősége adódik a munkakeresők online értékelésére, melynek köszönhetően a továbbiakban egyszerűbbé válik a hiteles és megbízható jelentkezők toborzása.